All for Joomla All for Webmasters

Eye Cue – Ubava

Eye Cue – Ubava Chords and Lyrics

Artist : Eye Cue
Song : Ubava

[Verse 1] :
A#m         F 
Не, јас стварно вака не можам
F#        G#   C#
Илјада петсто зборови и пак
 G#    C#    G#
Не те разбирам
A#m       F    
Ми доаѓа да си полудам
F#         G# C#
Да се спакувам и одлетам
 G#    C#    
Таму негде сам

[Chorus] :
    F#   G# C#   G#  A#m
И кога ќе те видам убава, убава моја
       D#m        G#
Заборавам на се, те гледам само тебе
    F#   G# C#    G# A#m
И кога ќе те видам убава, убава моја
      D#m       C#
Толку лесно светот го заборавам
      D#m      C#  
Длабоко во тебе јас потонувам 
    F#   G# C#   G#  A#m
И кога ќе те видам убава, убава моја
       D#m        G#
Заборавам на се, те гледам само тебе
    F#   G# C#   G#  A#m
И кога ќе те видам убава, убава моја
      D#m       C#
Толку лесно светот го заборавам
      D#m     C#  
Длабоко во тебе јас потонувам 

[Verse 2] :
A#m     F    F#
Води ме, не ме прашувај
   G# C#  G#     C#     G# 
Ти знаеш добро да ме возиш не се преправај
A#m   F    F#
И еве ќе ти признаам
  G#  C#     G#   C#            
Понекогаш не можам да те поднесам

[Chorus] :
    F#   G# C#   G#  A#m
И кога ќе ми речеш убава, убава моја
       D#m        G#
Заборавам на се, те сакам само тебе
    F#   G# C#   G#  A#m
И кога ќе ми речеш убава, убава моја
      D#m       C#  
Толку лесно светот го заборавам
      D#m      C#  
Длабоко во тебе јас потонувам 

[Chorus] :
    G    A  D    A  Hm 
И кога ќе ми речеш убава, убава моја
       Em        A
Заборавам на се, те сакам само тебе
    G    A  D    A  Hm
И кога ќе ми речеш убава, убава моја
      Em       D
Толку лесно светот го заборавам
      Em       D
Длабоко во тебе јас потонувам

228 total views, 1 views today

Leave a Reply