L, LinditaLindita – Botë

Lindita – Botë

Lindita – Botë Chords and Lyrics

Artist : Lindita
Song : Botë

[Intro] : Dm  G/D  Gm/D  Dm 

[Verse 1] : 
  Dm     F  G
  Jemi pranë, dhe larg
     Gm      F Dm
  po më ngel në fyt çdo fjalë
  Dm        G/D
  unë dhe ti, shumë ne ngjajmë
Gm           Dm
  sa vështirë për ne me falë

[Chorus 1] : 
Dm F G/D Gm        Gm7  Dm
Haa aa aa,  sëmundje që shërim nuk ka
Dm F G/D Gm        Gm7 Dm
aaa aa aa,  ndjej se zemra po më ndal

[Verse 2] : 
     Dm   F  G
  Këtë realitet, ne e zgjodhëm vetë
      Gm          F    Dm
  s'mundem as të fle, të gjata janë këto netë
     Dm                 F    G
  njoha vetëm dhunë, kur do të ketë një fund jetë e rëndë si plumb, se po çmendem unë
Gm Aaug/C#
  ohhhh  

[Chorus 2] : 
Dm F      G     Gm    F     Dm
Sa shumë lotë, sa shumë dhembje në këtë botë
Dm       F G     Gm    F   Dm
jo më s'mund të duroj, do të doja t'jem më e fortë

[Bridge] : 
Gm           Amadd4 Bbmaj7
  T'jemi bashkë ne më të   fortë
     C  Dm  Cadd9
  ohhhh  
Gm           Amadd4 Bbmaj7
  T'jemi bashkë ne më të   fortë
     C  Dm  Bbm
  ohhhh  

[Final Chorus 1] : 
       Dm F   G      Gm       F Dm
Jooooooo  (Sa shumë lotë, sa shumë dhembje në këtë botë)
       Dm        F G     Gm      F Dm
Oooooooo  (Jo nuk mundem të duroj, do të doja t'jem më e fortë)

[Final Chorus 2] : 
Dm F      G     Gm    F     Dm
Sa shumë lotë, sa shumë dhembje në këtë botë
Dm        F G     Gm     F  Dm    
jo nuk mundem të duroj, do të doja t'jem më e fortë

155 total views, 1 views today

Categories: L, Lindita

Comments

No Comments Yet. Be the first?

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *