Via Vallen – Jerit Atiku

Via Vallen – Jerit Atiku Chords and Lyrics

Artist : Via Vallen
Song : Jerit Atiku

[Intro] : Am F G Am

[Verse] : 
     Am             F
aku loro ati ditinggal kekasih
      G                 Am
gampange kowe ngucap pergi
     Am             F
aku loro ati ditinggal kekasih
    G                 Am
ku terpuruk sepi sendiri  

          Am
sak ben dino aku kelingan karo awakmu
     F
opo nang kono kowe juga mikirke awakku
    G
ra ono lanangan liyo sing iso gantekno awakmu
Am
 tresnomu kependhem jero nang jero atiku

Am
ku coba melawan duniaku demi kamu
F
mergo tanpamu aku ra iso ngerasakke awakku
G
ku mohon sayang mengertilah keadaanku
Am
aku ra iso bernafas tanpa kau di sisiku  

[Pre Chorus] : 
           Am                   Dm
tak ku sangka kowe tego ninggal aku
        G                 C
ku percaya semua janji manismu
       Am                   Dm
ra keroso eluh netes ning pipiku
        E
tego tenan kowe ngelarani aku  

      Am                  Dm
opo kowe ra krungu jerit atiku
          G                     C
tresnoku jero ning ati hanya untukmu
        Am                 Dm
sakbendino kau buat aku nelongso
         E                       Am
keloro loro sampek tembus ning dodo  

[Chorus] : 
     Am             F
aku loro ati ditinggal kekasih
      G                 Am
gampange kowe ngucap pergi
     Am             F
aku loro ati ditinggal kekasih
    G                 Am
ku terpuruk sepi sendiri  

[Verse] : 
Am
kelingan mbiyen jaman semono ning sekolahan
F
kowe lan aku ra bakal iso dipisahkan
G
tapi saiki kowe wes ilang ditelan alam
Am
membuatku menangis dari siang sampe malam

Am
duh Gusti kudu piye aku iki
    F
eluhku nganti garing mergo aku kelingan dek'e
    G
tresno iki panjenengan sing maringi
         Am
tolong hapuskanlah ikhlaskanlah dia dari hatiku ini

[Pre Chorus] : 
           Am                   Dm
tak ku sangka kowe tego ninggal aku
        G                 C
ku percaya semua janji manismu
       Am                   Dm
ra keroso eluh netes ning pipiku
        E
tego tenan kowe ngelarani aku  

      Am                  Dm
opo kowe ra krungu jerit atiku
          G                     C
tresnoku jero ning ati hanya untukmu
        Am                 Dm
sakbendino kau buat aku nelongso
         E                       Am
keloro loro sampek tembus ning dodo  

[Chorus] : 
     Am             F
aku loro ati ditinggal kekasih
      G                 Am
gampange kowe ngucap pergi
     Am             F
aku loro ati ditinggal kekasih
    G                 Am
ku terpuruk sepi sendiri  

[Outro] : Am F

105 total views, 0 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *