Category: Alban Skenderaj

Alban Skenderaj – Engjëll

Alban Skenderaj – Engjëll Chords and Lyrics Artist : Alban Skenderaj Song : Engjëll [Verse 1] : D Me këmishën në një sup të zbuluar A Beli hollë porsa një rreth në dy duar Bm F#m dhe me sytë e buzëqeshur si gjithmonë D Gjunjët dalin nëpër xhinset e bardha A Era luan nëpër flokët […]

41 total views, no views today
LyricsChord.Net © 2015 - 2017 Home Follow Us