Alban Skenderaj – Engjëll

Update The Latest Songs lyrics and Chords, Your #1 Source For Songs Lyrics and Chords, Guitar Chords, Piano Chords, Free Lyrics and Chords

Alban Skenderaj – Engjëll Chords and Lyrics

Artist : Alban Skenderaj
Song : Engjëll

[Verse 1] :
D
Me këmishën në një sup të zbuluar 
A
Beli hollë porsa një rreth në dy duar 
Bm              F#m
dhe me sytë e buzëqeshur si gjithmonë 
D
Gjunjët dalin nëpër xhinset e bardha 
A
Era luan nëpër flokët e arta 
Bm                F#m
Dielli duket sikur veç mbi ty ndriçon 

[Pre Chorus] :
G          A
Dhe sa herë kalon nëpër qytet 
F#        Bm   A
Si Kupid në zemër me shigjetë 
G            A
në mijra njerëz mua me godet 

[Chorus] :
G  A  D       A
Engjëll ndoshta tani më kupton 
  A           D
Kur të them je një në një milion 
   D            A
Kur të them se vjen njëherë në jetë 
   Em       G
Se ti je mrekullia e tetë 
    D          A
Kur të thoja me ty lërmë të vdes 
    Em         Bm
Kur provoja të them mirëmëngjes 
 A      G
Ëngjëll më beso 
          A  G  A
gjithmonë ke qënë ajo EN-GJELL

[Verse 2] :
D
Zëri jot i përcjell tingujt pranverës 
A       
Buza jote shuan etjen e verës 
Bm           F#m
Dora si një fllad i ëmbël ledhaton 
D 
Fjalët e tua horizont diturie 
A
Zemra si një oqean çiltërsie 
Bm          F#m
Vetëm dashuri kudo ti rrezaton 

[Pre Chorus] :
G          A
Dhe sa herë kalon nëpër qytet 
F#        Bm   A
Si Kupid në zemër me shigjetë 
G            A
në mijra njerëz mua me godet 

[Chorus] :
G  A  D       A
Engjëll ndoshta tani më kupton 
  A           D
Kur të them je një në një milion 
   D            A
Kur të them se vjen njëherë në jetë 
   Em       G
Se ti je mrekullia e tetë 
    D          A
Kur të thoja me ty lërmë të vdes 
    Em         Bm
Kur provoja të them mirëmëngjes 
 A      G
Ëngjëll më beso 
          A  G  A
gjithmonë ke qënë ajo EN-GJELL.
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.